De migratie naar een nieuwe versie (software upgrade) of naar een andere hardware (hardware upgrade) kan het beste gedaan worden door experts, zodat u direct profijt heeft van uw investering. Om de nieuwe functionaliteit in software volledig te benutten zal men zich moeten verdiepen in de nieuwe mogelijkheden en de valkuilen zien te omzeilen. Andere hardware benodigd vaak hulp bij de tuning van de database(s) om de kracht van het nieuwe systeem ook daadwerkelijk te benutten.

Voordat een grote groep gebruikers met de nieuwe functionaliteit aan de slag gaat moet er eerst goed getest worden. De werking zou wel eens anders kunnen zijn dan beschreven staat. De beperkingen en mogelijke valkuilen staan gewoonlijk niet vermeld. Wij kunnen u vanuit ons objectief oogpunt uitleggen wat de invloed van de nieuwe functionaliteit is en hoe u die zou kunnen gebruiken.

Een hardware migratie omvat meer dan kopiëren van de database of applicatie naar de nieuwe server. Deze actie zou projectmatig aangepakt moeten worden zodat men ervan verzekerd kan zijn dat alle onderdelen (scripts, gebruikersrechten etc.) meegenomen worden. Trexco kan u helpen het werk en het risico te minimaliseren, dankzij onze uitgebreide ervaring.

Is er bij u een migratie noodzakelijk?  Bel ons of gebruik het kontaktformulier voor een persoonlijk gesprek.