Wij bieden de perfecte combinatie van uitstekende IT en softwarekennis, rijke ervaring in werk processen en goede management vaardigheden. Wij kunnen uw IT afdeling met uw business afdelingen verbinden, om zo Enterprise Performance Management oplossingen bij u te implementeren. Vele Planning projecten betreffen alle afdelingen van het bedrijf en verschillende mensen binnen de IT afdeling houden zich hiermee bezig. Het planning proces is vaak niet zo triviaal. Dankzij onze ervaring kunnen wij de project doorlooptijd verkorten en het project risico verlagen.

Trexco kan u helpen met de project scope definitie en requirement analysis, inclusief de documentatie van technische en werk proces beperkingen.

Behalve de planning en uitvoering van IT-projecten, kunnen wij dankzij partnerschappen andere experts voor u inhuren zoals: IT Consultants, Project Managers en Product Experts.

Heeft u hulp bij een implementatie nodig? Bel ons, of gebruik het kontaktformulier voor de aanvraag van een persoonlijk gesprek.

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *